Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 9 Ogos 2009

Pulau Jerjak..

Last Sunday dah sempat blog kan yg we all gi Pulau Jerjak.. actually nak upload gambar2 & video ke facebook tapi sebab sekarang ni guna internet usm sbb rumah baru xde fon lg.. mmg problem nak upload gambar.. apa lagi nak upload video... sbnrnya mmg sgt teruja nak upload video tu sbb video aku & boss tgh memanjat rock climbing... walaupun tak sampai ke atas tp rasa best sgt sebab ramai student2 aku yg jauh lebih muda + fit tak naik sebab takut.. hihi.. sebenarnya aku segan kat student2 kalau tak naik... :P Tapi it was a good esxperience and we really had a good time climbing.. kan boss?

Actually ok gakla aktiviti2 yg ada kt pulau jerjak tu... ada tracking, rock climbing.. suspension bridge, flying fox (aku dok sebut firefox..huhu).. dan boleh gak berriadah.. Student2 aku combination of freshies, junior & senior. Bayaran utk join aktiviti kat pulau jerjak ni RM55 perpax.. tp biasala kami ada sponsor.. makan tghari buffet di resort pulau jerjak....



jeti untuk ke Pulau Jerjak.. letaknyer dekat2 dgn Queensbay..

dgn penuh smgt.. pg2 buta dah kuar tp feri lmbt...

bergambar sebelum feri sampai... lama gak menunggu feri tu...

nyorok blakang beg ke boss??

menunggu lagi satu group xsampai2.. feri penuh utk muatkan semua..

buat bulatan... nak main bola beracun...

hehe.. dok tengah2 bagi ajaran sesat jab.. :P

ecehhh.. lepak atas suspension bridge a.k.a jambatan gantung

aiseh... terseliuh lak kaki time rock climbing...

yess!!... we had a great day.. :)

BYE.....


~mel
mmg minat mende2 cam ni

1 ulasan:

  1. menarik2.... Bos & PA kena bawak kitorang gath kat sini la plak.. hikhikhik

    BalasPadam