Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 5 April 2010

baju flintstone...

Pada satu petang Ahad... seorang isteri dengan tak sabar2 lagi nak tunjukkan baju yg separa siap dijahit kepada suaminya...

Dialog..

"Abang..abang.. cantik tak baju ni.. err... tapi lengan lom siap jahit lagi.." kata si isteri sambil menggayakan baju yg xde lengan lagi tu..

Si suami menganggat kepala yg sedang mengadap laptop... "Hmm.. cantik.. cantik..."

"Cantik kan.." kata si isteri bersungguh2..

"A ah cantik..." kata si suami lagi.

Sedang si isteri pun menoleh, nak tanggal baju yg sedang digayakan utk sambung jahit.. tetiba kedengaran suara si suami kat belakang (perlahan jer..).. "Macam flintstone.." kata si suami..

"Haaa.. ape?? teruk2 org jahit dia cakap mcm flintstone?? Cehh!!!" sahut si isteri

Si suami tergelak2 sambil berkata... "Yelah xde lengan, corak pun lebih kurang.. hehe" sambil tgnnyer mem browse image kat google mencari gambar flintstone utk bandingkan baju tu sama ke idak dengan baju flintstone...

Huh ade ke patut!!! xpe.. xpe.. hari ni dah siap pun baju flintstone tu.. Kain tu aku beli kat kamdar.. 3 meter dlm RM11 kot.. murah jer.. sebab nak wat baju pregnant.. so kain murah2 pun xpe sebab xpakai lama sgt kan..

Anyway.. kat bawah ni lah baju flintstone yg aku jahit sendiri.. huhu.. utk suamiku tersayang.. amacam? Dah siap masih sama dengan baju flintstone tak??



~mel
huhhhhh... siap pun..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan