Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 6 Oktober 2010

Emas..

Emas..

Tadi aku buka satu sampul surat dari sebuah kedai emas yg aku jd ahli (haha.. gelak sikit.. jd ahli kedai emas tu).. Actually dh beberapa hari dpt surat tu, tp aku malas nl bukak sbb ada cop kedai emas kt envelop.. td ter rajin pulak bukak.. tgk2.. WOW!! ada voucher RM100.. tergoda aku ooii.. dlm hati terfikir, klu beli something utk eryna bagus jugak ni.. klu beli brg harga RM200 jd RM100..

so, aku pun bawak voucher tu dan tayang kt depan hubby yg dok ngadap 'kerja' nya.. aku dgn ye ye ckp, bagus ni.. untung seratus tau!! Seperti biasa hubby wat muka dek jer kalau aku citer pasal mende2 di luar minat dia.. Lain la kalau voucher yg aku tayang kt depan dia tu voucher half price iphone 4 ke.. sure dia tengok sungguh2!! Sambil tayang voucher tu aku pun baca la apa yg tertulis kt atas kertas tu yg aku pun xbaca td.. lerrr.. hampehh betul, spt biasa condition dia tercetak sebesar semut api.. kalau nk dpt diskaun 100 tu kena beli barang kemas berharga RM1200 ke atas.. hahaha.. elokla tu, nk beli utk eryna harga ribu2.. xpayah ler.. nk letak reben atas kepala pun dia xnak.. kalau bg pakai rantai ke gelang ke., mau ditariknya atau xbenti nangis sbb xselesa.. huhu.. mmg sj la cari sbb utk incik hubby membebel tu nanti..

Anyway.. aku pun tadi cam mengong jer, bukan x biasa.. kalau ada offer cenggitu mestila ada condition kan.. Kdg2 tu boring gak surat2 yg di mailkan oleh kedai2 dllg.. Mana taknya..menambah keje aku utk membuang jer.. Tak lestari langsung kan..

Tapi tulah pompuan ni.. pantang lihat offer2 menarik.. mesti tingin gak.. Walaipun tahu mende tu ada udang di sebalik mee...

~mel

3 ulasan:

  1. ha ahhh...buat org rasa happy sekerat hati jerk diorang nie...x ikhlas langsung!..nasib la tak pi n pilih lagik...kalau x lagik bengang...Gud day to u...jgn lupa update pix eryna yer...

    BalasPadam
  2. Tula kan.. selalu jer kita tertipu..

    Thanks Naa.. hihi..insyaallah akan update gmbr eryna lagi.. kan skrg eryna dah menguasai blog ni..

    BalasPadam
  3. xper Mel...she is ur Amanah....nothing wrong on that...and i hope someday she will appreciates how loves u are towards her..InsyaAllah...

    Luv,
    Naa

    BalasPadam