Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 4 Oktober 2010

Renungan

Hmm.. actually tak ada apa2 nak story.. just kepenatan.. Esok ada appoinment doktor di GH tapi kemalasan melanda sgt2.. kalau xpergi tak pe ke? Hari ni kat office dok menyiapkan proposal utk grant yg duitnya dah dapat.. cuma nak start buat research & do the work. Budget perlu diperincikan.. dan perlu present macam mana nak jalankan research. So definitely lepas ni kena tumpukan perhatian pada research m-learning ni.. Tapi doa2 my own research grant approve..

Anyway.. just utk renungan.. sbb kdg2 kita tak kenal diri kita sendiri...

"Allah won't ask what your highest salary was, He'll ask if u compromised you character to obtain it..."

"Allah wont' ask what your job titled was, He'll ask if u perfomed your job to the best of you ability..."

"Allah won't ask how many friends you had, He'll ask how many people to whom your were a friend..."


Berpijaklah di bumi yang nyata... Subhanallah...

~mel

2 ulasan: