Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 29 Oktober 2010

mutiara..

Tiap kali hubby ke sabah.. mesti akan expect dia belikan mutiara..tak kiralah brooch ke.. gelang ke... aku mmg bukan jenis melawa sgt, so rantai labuh2 tu mmg xmasuk agenda aku.. Mutiara Sabah ni mmg cantik dan bg aku penghasilan brooch atau gelang dari sana agak kemas berbanding yg dijual kat sini.. Brooch dia pun nampak cantik dan kemas... Skrg ni koleksi mutiara Sabah mmg dah banyak coz setiap kali pergi mmg hubby akan belikan..

Actually bagi aku sebenarnya (tak taulah org lain).. aku tak kisah kalau diberikan oleh hubby apa2 benda atau yg mcmmana sekali pun bila dia gi outstation tu.. yang penting adalah ingatan.. mungkin orang cakap apalah sgt mende2 ni...murah jer.. dan klu nk beli sendiri mmg bnyk jer jual kat online.. nak beli 50 pun bleh..huhu.. tapi bukan sebab itu.. it's just the feeling when u got something from org yg u all syg.. kan.. harga perasaan itu tak boleh ditukar dgn apa jua sekali pun...walaupun bukan apa sgt..terasa nak menitik air mata.. huhu...



~mel

4 ulasan: