Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 6 Oktober 2009

Perasmian Pusat e-komuniti tg bungah

Aku sebenarnya tidak semena2 terlibat dengan projek ni. Projek ni sebenarnya adalah di bawah potfolio Jaringan Industri dan Masyarakat dan disebabkan aku satu2nya org ICT pure kat shool aku.. cam biasa bila ada mende2 start dgn huruf "e"... terus nama aku naik. Before this ada 2 kali mesyuarat dgn YB Teh (Adun Tg Bungah) dan MPPP dan seterusnya terus ke majlis ni. Sebenarnya a good thing about projek mcm ni kita boleh tambah networking and kenal dengan org2 (besar) yg baru... hehe..

Anyway.. hari ni berpeluang berkenalan dgn Ketua Menteri Pulau Pinang. He is such a nice man, so dptlah bergambar dgn dia.. siap dia tegur.. waa u guna iPhone ka? huhu..

photo.jpg

Aku bawak dua orang student aku.. sbnrnya patut aku gi seorg tapi tetiba YB Teh mintak aku bawak 2 org student utk bergaya kat komputer dalam pusat e-komuniti ni. So aku bawak ler dua org student yg baik dgn aku. Tengok2 derang dimintak menolong utk upacara perasmian.. kelakar pulak tetiba tengok student aku dok atas pentas bawak dulang isi kayu pemukul gong perasmian + sorang lagi jd tukang hulur pen tu Plug perasmian. Anyway.. ok la.. at least derang dpt membantu... derang pun rasa best sbb dpt pengalaman baru plus bergambar dgn KM PP.. :D

photo.jpg
Perasmian webpage Tg. Bungah

photo.jpg
Press conference utk e-komuniti

Perasmian Pusat e-komuniti tg bungah (dgn KM P.Pinang YB Lim Guan Eng)
bergambor beria jer.. tapi mmg dah aim nak amik gmbr dengan dia ni..

photo.jpg
org2 press.. agak2nyer esok masuk paper tak muka aku.. huhu..


Sempat plak aku memblog petang ni... actually aku dalam lab komputer.. student aku tgh buat kuiz.. so.. aku bolehlah memblog.. huhu..

~mel
good experience...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan