Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 16 November 2009

12 days to go...

12 hari lagi hari itu akan tiba.. banyak perkara yg perlu diuruskan.. pening kepala makin bertambah tapi walaupun pening sedikit sebanyak aku enjoy the shopping, the making of hantaran dllg.. Takkan tak enjoy kot.. huhu.. walaupun penat dan kdg2 susah betul nak cari the things that we wanted.. Naknyer nak cari barang di Penang ni, masing2 tak biasa di sini, nasib baik abang ku ini sangat supportive orangnya dan hensem sgt membuat kan ku cair setiap kali menatap wajah tampannya (ini dia yang tulis sendiri dgn perasannyer.. :P) Dia juga tidak lokek memberikan senyuman manja (Sebenarnya dia sgt susah senyum.. kalau jeling orang sampai nak kuar bijik mata.. huhu.. kalau tengok kening... perghh.. lagila takut.. :P)


Susahnyer..
Haa.. ini time abangku nak cari kasut hantaran last week (pakai baju tight-in tu..huhu) .. adehh adeh.. jenuh mencari.. mujurlah matahari bersinar hari tu kat Sunshine.. jadi jumpala kasut yg diidam2kan.. Sebelum nak beli tu sms k.hani dulu utk komfemkan kasut yg macam mana... Dia cakap kasut mesti macam kasut Obama.. tak boleh lain.. Dalam firasat aku.. mesti kena beli kasut bekilat yg boleh buat cermin muka kalau nak berbedak & berlipstik....


photo

Oleh sebab aku tak de menggaji org utk buatkan hantaran.. jd kebanyakkannya aku gubah sendiri.. bila balik kerja aku buat sikit2.. sampai sekarang pun masih sikit..huhu... anyway..hopefully siaplah hingga hari yg dinanti2 kan.. My sister dok suh buat hantaran ala-ala moden.. aisehh.. malas la aku.... huhu.. buat je la ikut kreativiti tgn aku yg tak berapa nak kreatif ni.. lgpun hasrat hati nak buat sendiri semuanya utk hari itu... amacam?


~mel
ok.. sambung kerja..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan