Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 16 November 2009

RM3...

Last week gi kenduri kat Kepala Batas.. On the way nak ke rumah kenduri nampak tempat basuh kereta RM3.. so awal2 cakap kat boss nak basuh kereta otw back.. seperti biasa bila cakap kat dia.. dia tak jawab.. tp toing toing angguk jer.. huhu..

So.. balik tu singgahla.. wahh.. tiga inggit jer.. best2.. lepas tu mmg berkilat kereta... :)
Kat sekitar USM ni tak de lagi tempat basuh kereta cenggitu.. so kalau ada sape2 nak buka amat dialu-alukan... errr... ke boss nak buat jadi pengusaha kedai cuci kereta lak pas ni.. :P

photo

photo

photo

photo

photo

photo


Selesai.... Tamat..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan