Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 24 November 2009

Preparation..

Balik2 hari Ahad tengok my sister's house tengah renovate.. lerr.. katanya renovate utk kenduri.. she is quite excited about the kenduri and she is the one who organise everything. Segala persiapan dah pun settle.. Insyaallah khemah & pelamin akan pasang hari Khamis ni, sebab hari Jumaat raya haji. Hari ni agak bising sebab orang dok buat kerja kat depan rumah.. Aliff pagi2 dah bising sebab tengok lori ada kat depan rumah.. Lori mai.. lori mai.. Bila tanya nak naik lori tak? Nanak....!! Mira pulak sibuk menggayakan baju kurung sama macam pengantin.. Cicha cool jer nak ajak gi beli gaun warna sama pengantik walaupun sebenarnya tak suka pakai gaun...

Semalam time gi jumpa org katering (kira sedara gak ni) org tu cakap.. kesian korang xde orang tua.. semua organise sendiri.. hmm.. nak buat macam mana.. mak dah pergi dulu sebelum sempat majlis diadakan.. tak mengapalah, at least mak merestui segala2nya sebelum mak pergi.. Teringat pulak pertama kali mak jumpa si dia... slow slow mak tanya kat belakang dia ni melayu ke... jeng jeng jeng... huhu.. jgn marah boss.. :P

Apa-apa pun yg penting aku kena siapkan marking exam paper hari ni... adehh.. harap-harap line internet tak buat hal.. kalau x jenuh aku nak upload file....

DOA-DOA moga cuaca terus baik hingga ke hujung minggu supaya adik beradik ku yg lain tidak terkandas dlm banjir... risau jer.. takut juga jalan ke sini banjir kalau hujan lebat..


Preparation..

Moga2 segala yg dirancang berjalan dengan lancar.. AMINN..

~mel

4 ulasan:

  1. Teringat pulak pertama kali mak jumpa si dia... slow slow mak tanya kat belakang dia ni melayu ke... jeng jeng jeng... huhu.. jgn marah boss.. :P

    Hahaha .... Kita gelak sensorang baca ayat nih ...

    BalasPadam
  2. hehe.. kita pun gelak bila tingat...

    teka.. jeng jeng jeng tu ape..?

    :P

    BalasPadam