Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 10 Mac 2010

Cubit-cubit..


Cubit-cubit.., originally uploaded by melati.a.

Disebabkan aku skrg ni under medication, so aku diwajibkan mkn ikut
time.. Lebih kurang laa.. Selalunya klu time ofis hour biasa xde
masalah utk aku mkn ikut time.. Tp bila aku kena observe student kt
sekolah mcm hari ni, aku mmg menggelupur coz time mkn tghari aku
terpaksa skip sdgkn time tu paling kritikal kelaparan aku..

Hari ni aku dok dlm kelas dr pkl 12.00 tgh smpi 2ptg.. Utk
xmemudaratkan kesihatan.. Aku awal2 dh beli roti utk bekal.. Mujur
kelas dlm makmal sains dan aku dok observe kat blakang sekali jauh dr
bebudak & cikgu.. Slow2 aku cubit roti yg aku letak dlm meja makmal..
Tingat plak curi2 mkn gula2 time sekolah dulu2.. Hihi..

Anyway.. Ethically mmg xbagus aku wat cam ni, tp atas sbb kesihatan
aku MESTI mkn.. Cam ptg smlm aku rasa dh nk pengsan otw back after
kerja.. Cepat2 hubby singgah cafe berdekatan utk aku isi perut.. Pas
tu segar balik.. So, utk precaution, baik aku mkn.. Kalau aku pengsan
kt dlm makmal sains ni lagi terukkan.. Huhu..

~mel
Mkn sikit jer...bg segar sikit utk kerja..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan