Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 16 Mac 2010

postphone...


POSTPONEMENT OF SEJAHTERA TEAM EXHIBITION on 22nd March at Eureka Complex.

We sent out an announcement yesterday about the Sejahtera Team exhibition, but would like to announce that the exhibition has had to be postponed due to unavoidable circumstances. We will be having it at a later date, at which point we will send out the announcement again.


keh3.. hape daa...

Geram pun ade pasal dah buat kerja..

Suka pun ade sebab tak de la susah2 nak buat something dalam masa yg terdekat..
Hubby dah tolong designkan 'bunting'... phamplet project aku dah hampir siap.. xpelah.. boleh buat slow2 nanti.. khabarnyer nak buat bulan 6 pulak.. suka hati ko la belalang.. kekdang bosan jugak dengan kerja2 yg entah apa-apa cam ni.. dulu webpage.. bila nak suruh org buat main suruh jer.. nak serta merta.. last2.. tak jadi.. yang ni pun sama.. mujur tak sempat gi print lagi semua2 tu..

Ish2..

1 ulasan: