Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 21 Mac 2010

Kenangan...


Kenangan..., originally uploaded by melati.a.

Siang tadi aku terima sms dari my sister melalui no telefon arwah mak
yg diguna olehnya.. Aku sengaja tak edit contact detail bg no
tersebut.. So bila aku dpt sms.. Pengirimnya masih tertera 'mak'.. Aku
takkan tukar.. Ada sentimental value kt situ.. Apa yg aku sgt suka ttg
iphone ni adalah aku tak perlu delete sebarang msge yg ada dlm fon..
Jd aku boleh simpan semua msge yg aku nak..

Entah mcm mana bila dpt sms dr my sister smlm aku kembali melihat
'history' sms aku dan arwah mak.. Ada rasa sayu melanda.. Kehilangan
arwah mak tak mungkin dpt diganti.. Dgn membaca sms2 aku dgnnya
sedikit sebanyak mengubat rindu dihati..

1 ulasan:

  1. salah satu kecanggihan sistem yg kin pun suka.. kin pun dok mengimbas kenangan thru sms lama.. but apa lah sgt kenangan kin kalau nak dibanding ngan mel.. harap mel terus tabah yer..

    BalasPadam