Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 21 Mac 2010

Jalan-jalan....

Sejak akhir2 ni aku & hubby rajin pulak berjalan-jalan... Rasa macam tak lekat kat rumah pulak.. Tiap2 weekend ada je agenda.. Tapi this two weeks kami kerja.. last week aku berbengkel.. this week hubby lak yang berbengkel.. Anyway malam tadi aku terpaksa balik rumah coz pagi tadi aku kena gi gotong royong di USM seawal 7.30 pg.. so tk dapatlah aku temankan dia di Hotel City Bayview Penang malam tadi.. tapi tenghari aku terpaksa gi pick-up dia di hotel coz aku bawak balik kereta..

So after pick hubby up.. kami gi jalan2 kat tepi Padang Kota Lama.. Kata hubby last dia gi situ time rombongan masa dia darjah 6.. huhu.. Anyway aku lak mmg tak ingat bila last aku gi situ.. Bagi aku menarik gak tempatnyer... so..inilah gambar yg sempat aku ambil waktu kat padang kota lama tu...

Padang Kota Lama


Padang Kota Lama

Fort Cornwallis


Kota Cornwallis

Kota Cornwallis


Padang Kota Lama


Kota Cornwallis

~mel
tingin nak gi pasar malam feringghi..kata org banyak mende2 best kat situ...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan