Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 27 April 2011

Busy..

~gambar hiasan :P

Aku sgt2 busy sejak akhir2 ini. Dah berminggu2 tiada cuti weekend.. kerja 7 hari seminggu.. letih, penat.. semua cukup. tapi nak buat mcm mana.. dah tugas. terpaksa juga terima. Anyway siang tadi my best mentor, Prof Fong gtau kat aku.. u should tolak mana2 kerja yg tak berkaitan.. aim for the job that can help your future... Bagus betul dia, bnyk bg nasihat kt aku.. and dia ckp kalau dpt bnyk sgt kerja yg xpatut.. tolak aje.. haha...

This week walaupun cuti pjg.. tp aku kerja jugak.. mujurlah sabtu jer.. itupun aku terpaksa minta member tukar jadual sbb aku perlu ambik kelas pagi... klu x kelas aku smpi mlm... Next week aku nk ke Kota Kinabalu pulak.. ngajar di sana.. ke KK kali ni mmg dgn family laa.. utk lain2 session belum pasti..

So.. nk watcamne.. tiap minggu kerja.. nak balik kampung pun xleh (rasa bersalah).. aku ni anak yatim piatu.. klu ada mak ayah mesti dah kena bebel..Last two weeks aku ngajar di KB, so dapatlah jumpa kakak aku di sana... tp tu laa.. kesian kt hubby & parents hubby.. mesti derang rindu..

Ngantuk daaa... jom tidur... kepenatan.. hari ni td ada 3 viva masters.. berpinau kepala dibuatnya..

~mel



p/s Risau aku bila wife aku bz sesangat ni. Grrr. (ditaip oleh hubbyku time aku xsedar..huhu)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan