Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 8 April 2011

Yina Demam...

Kesian Yina... Petang ni tiba2 nursery call cakap eryna demam.. cepat2 aku minta hubby gi amik dia coz kat nursery.. aku pulak hari ni ntah nape ntah kepala sgt2 sakit.. mula2 tadi konon nak ronda2 tesco masa hubby solat jumaat.. tp bila dah sampai tesco rasa tak terdaya nak meronda.. so last2 aku parking kereta depan masjid tunggu hubby abis jumaat..

Bila hubby dah amik eryna.. nampak ok jer.. xdela nangis cuma demam & selsema. Tapi biasalah bila dah camtu xnak la pulak dia main2. Kami just bawak dia duk kat ofis jer dulu sementara tunggu waktu balik.. dah letih pas pas dari mommy ke papa.. tukar2.. eryna dah letih. Papa eryna memang pakar utk tidurkan eryna.. kejab jer dia riba.. tepuk2 eryna dah kuyu.. kebetulan awal minggu hari tu dapat kiriman dua set cadar dari best fren aku di Johor.. Actually terkejut gak dapat sampai dua coz dia cakap nak bg aku set cadar.. ingatkan satu.. bila dapat.. mak ooiii dapat 2.. so aku cadangkan kat hubby, satu tinggalkan aje kat ofis, satu lg bawak balik rumah.. actually kitorg ada bnyk set cadar ni.. so tak tau nak letak mana.

So... tinggalah satu set kat ofis.. lepas hubby tidurkan eryna tadi.. terus letak kat atas set yg sgt empuk tu... lenaa... sampai skrg.. dptlah aku sambung kerja sikit.. konon2nya :P


~mel
jab gi nak balik kerja dah..
Hepi weekend everybody!!!

1 ulasan:

  1. sian eryna.. cuaca sekarang membuatkan ramai org tak sihat.. paling kesian bila anak² tak sihat ler.. demam dan batuk susah sangat nak hilang.. :(

    BalasPadam