Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 4 April 2011

My fantasy..

Salah satu mende yg aku plan nak beli before ke Melbourne sebenarnya bukanlah mende 'melbourne' sgt.. tapi mende 'tax-free'.. meaning aku nak beli kat Airport jer.. hihi.. Masa aku gi Spain dulu.. aku transit kat Heathrow, london. Lama gak la.. so.. time tgh dok jalan2 dalam tu aku gi kat perfume dan tergoda dgn bau perfume Britney Spears - Fantasy. Dan harganya masa tu tak sampai 15Pound Sterling. So aku ada beli sekotak..100mls. Bila balik Malaysia.. tgk harga Fantasy ni mahal giler.. Biasanya aku guna perfume Lancome Miracle.. tapi sebab tergoda dgn Fantasy.. terfantasy la pulak. Bau fantasy ni mmg wangi.. tapi lembut... pernah sekali aku gi stesen minyak.. cashier kat situ siap tanya aku guna perfume ape.. beli kat mana.. harga berapa.. aku jadi serba salah pulak nak cakap aku beli perfume tu kat London!! Kang cam berlagak pulak.. huhu..

Anyway.. otw back dari melbourne, jumpa la jugak kat Melbourne Airport si Fantasy ni. Harganya boleh tahanla.. AUD49.



Fantasy..
Kotak Fantasy

Fantasy..
Jeng jeng jeng..

photo 2.JPG
Ini dia yang aku idam2kan sebelum ke Melbourne.. dapat akhitnya... kebetulan perfume Lancome Miracle aku dah tinggal beberapa titik jer.. alasan yg baik utk berfantasy pulak!!

~mel

3 ulasan:

  1. sedap ke bau die?

    jgn berfantasy cam ning baizura ye..hahaha

    BalasPadam
  2. sodap.. sodap bau dia atun.. hihi..kalau xsodap mel xbeli la.. hihi..

    :P

    BalasPadam
  3. ya betul..saya sangat setuju! ni antara favorite perfume saya ni kak mel selain Paris Hilton :). murahnya kak mel beli..jeles :P

    BalasPadam