Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 1 Julai 2011

Bfast..


Bfast.., originally uploaded by melati.a.

Lepas hntr anak ke sekolah pg2 biasanya aku & hubby bfast dlm usm sama ada kt Harapan, Bakti atau Subaidah.. tapi pg ni tetiba hubby ajak gi bfast kat pasar Tmn Tun Sardon.. Kami pernah bfast sini time hari minggu bila pi pasar, itupun sekali dua je pasal aku lebih prefer pasar seberang jaya utk beli lauk pauk.

So ni ha kami baru pas bfast.. mula masing2 mkn nasi lemak singgit.. dgn teh tarik & teh ais yg sgt best.. Kaww!! Then rasa xcukup lak nasi lemak tu, so, aku gi beli murtabak ayam RM3.50,kongsi berdua dgn hubby.. special murtabak ni.. ada bwg jeruk & kuah kari + sambal pekat. Bila mkn campurkan murtabak, bwg jeruk & kuah... perghhh sgt sedap.. sape dtg sini cubalah try..

Ok dah kenyang.. boleh ke ofis, buat keje yg melambaksss !!

~mel
dh kenyang ni camne nk wat keje??

Tiada ulasan:

Catat Ulasan