Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 10 Julai 2011

Celebrate!!

Hari ni bgn lewat pagi.. kami sekeluarga keluar utk bfast d Subaidah. Hajat hatiku sebenarnya nak buat roti jala untuk bfast tp tiba2 tingat telur pulak abis.. haiyyaa.. semalam ke Mydin Bukit Jambul terlupa beberapa barang termasuklah telur. Itulah akibatnya bila tak tulis senarai barang yg nak dibeli. Biasanya mmg aku tulis. Semalam juga ke Queensbay Mall.. cari beberapa barang untuk utk pergi ke New Zealand hujung bulan ni. Yang penting nk cari kasut & baju & tambahan beg yg sesuai. Disebabkan smlm besday Yina teringin juga nak beli kek.. tp just a cup cakes!! haha.. jumpa di kedai depan jusco ground floor, tp bila sibuk membeli roasted chicken utk lunch.. terlupa lah pulak.!!

So hari ni pg2 dah cakap kat hubby.. smlm lupa beli telur, beras dan Sunlight! Kena gak gi Tesco sebab beras tinggal nyawa2 ikan jer.. Smpi di tesco, beli brg2, jln2 sikit, then otw keluar ternampak King's Confectionery.. so tingat hajat semalam tak kesampaian sebab lupa.. haha... So aku sound kat hubby.. nk ke situ beli kek besday yina...hhahaha.. dan di bawah adalah kek besday yg dibeli.. :P . Cup kek kecik (tu je yg ade sbnrnya..hihi)... cukuplah tu sbb kami ni tak berapa makan sgt kek pun... tp kalau cheese cake mmg aku suka... :P

So sampai2 kat umah kami buat small celebration 1st besday yina.. belated sehari.. :P


Celebrate!!
Tu haa.. atas tu kek besday yina.. hahaha

Celebrate!!
Readyyyy....cepat nak tiup ni...!! Eh.. kena nyanyi dulu!

Celebrate!!
Mommy yg beria yg nak meniup..yina jelir lidah jer..

Celebrate!!
Aummmm... yina makan besday kek!!

Celebrate!!
I'm a happy girl...!!

Ok itu jer celebration simple utk birthday yina.. just utk kami2 jer.. utk buat birthday party ke ape3 ke..tunggulah eryna dah besar sikit.. buat kat hadhanah jer la... hihi..


~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan