Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 25 Julai 2011

Mengait..

Lama blog tersadai.. tak sempat nak update disebabkan banyak betul kerja.. memang betul2 banyak kerja.. aktivi menjahit mmg tak dapat langsung nak buat.. anyway disebabkan nak ke NZ lusa.. aku sempat2kan juga mengait topi utk eryna..sajala kan.. sebenarnya nak pergi shopping pun tak de masa.. so sambil2 lepas makan la.. sambil baring2 (?? boleh gak tu).. aku kaitla sikit2.. akhirnya siap.. kait topi ni takmakan masa.. kejab jer boleh siap.. (tapi still perlukan kesungguhan.. haha)

koleksi benang2 kait yg aku beli kat satu kedai ni.. actually gi kedai tu nak wat bisness kad.. last2 nampak dia jual benang kait.. huhu

Aku sedang mengait.. gambar hubby yg dok sebelah ambil.. sambil dia ngadap pc aku mengait..

Itu dia Yina dgn topi barunya... dah test 2-3 kali dan dia tak buang.. kalau tak mmg apa2 atas kepala dia buang... termasuklah sepit rambut,, reben dan seangkatan dgnnya..

Cantik tak saya! Tak sabar nak main salji ni.. :D


~mel
tak sabar nak bercuti.. kepala dah sgt sarat dgn kerja....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan