Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 23 Mei 2012

Norma telah pergi selama-lamanya.. Al-fatihah..

Blog Moon adalah salah satu blog yang aku subscribe dalam my Google Reader... tujuan aku untuk mengikuti kisah Norma.. Sebagai silent reader aku hanya selalu komen dalam hati.. menangis dalam hati.. dan berdoa dalam hati..

Pagi ini bila aku buka my reader... hmm... rupa-rupanya Norma telah pergi buat selama-lamanya.. menitis airmata ini.. akhirnya Norma pergi jua.. seminggu dua lepas ada terdetik dihati aku ketika aku baca blog Moon.. hmm.. aku dapat merasakan Norma akan pergi.. tak tau mengapa.. bila melihat gambar anaknya yang lebih muda dari Yina.. aku rasa sayu sgt.. dlm usia sedemikian tidak lagi mendapat kasih ibu.. Makin sayu melihat pengorbanan dah kasih sayang seorang suami yang tidak jemu2 menjaga dan mendakap isterinya yang lemah tidak berdaya...

Anyway.. marilah sama-sama kita sedekahkan Ummul Kitab Al-Fatihah.. Semoga Arwah Norma ditempatkan dalam kalangan hambaNYA yang beriman.. Amin..  Innalillahiwainnailaihirajiun...

~mel

1 ulasan:

  1. ksu pon ikuti jugak kisah arwah...ksu tau norma dah xde msa baca blog fillani...

    sedih kan mel...pling sdih bila kenangkang arwah xdapat nak jga/dakap/cium bb dia lepas bb lahir...

    huuu...begenang air mata nie...

    BalasPadam