Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 27 Februari 2014

Tak Sihat...

Bangun2 pg tadi Eryna demam.. kebetulan aku mmg plan nk pi Pusat Sejahtera USM utk ambik ubat yg dah nak abis.. so bawak jela eryna sekali.. Sampai klinik ok pulak si Eryna.. dgn permainan yg ada mcm2 mmg sukalah anak dara mommy ni..


Environment klinik usm ni mmg bagus.. walau ramai org tp xletih sgt menunggu sbb aircond kuat.. pastu staf mmg baik2 belaka.. tak mcm misi2 yg kt klinik kesihatan biasa yg kdg2 kerek semacam.. Sebenarnya eryna first time aku bawak ke sini.. biasanya aku bawak pi Poliklinik Penawar panel usm jugak.. tp since dah termula dtg sini rasa ok.. dan mmg ok tgk eryna yg demam tu dok enjoy main...


huh.. lama lg nk menunggu ni.. mau tertido aku aras kusi empuk ni.. :P

~mel
live blogging

Tiada ulasan:

Catat Ulasan