Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 22 Januari 2009

facebook


yesterday borak-borak dengan si dia dan tiba-tiba termasuk bab facebook.. mulanya cerita pasal birthday. . dia cakap last yeartime birthday dia we all belum ade fb.. aku cakap.. ehh dah adalah.. bila check balik kami ada facebook since middle of 2007. Dah agak lama.. Masa tu org malaysia mmg tak berapa ramai yang join facebook.. nak cari kawan mmg susah.. kalau add sesiapayang tidak dikenali kat facebook.. mulalah dapat message... "do i know you??" macam pesalah besar bila add somebody yg tidak dikenali...

So, end up si dia tu hampir-hampir join network INDIA sebab kawan fb dia kebnyakannya dari India..huhu.. kawan-kawan terawal di fb rasanya mmg cool.. walau tak ramai tapi best.. i really miss the old facebook.. sebabnya sekarang ni terlalu bnyk features tp kat wall hanya boleh tulis.. bila add gambar sume akan hilang dari wall...

Dan bila ingat2kan kembali.. application yg selalu digunakan dulu adalah GRAFITI.. aku masih ingat dulu2 mmg aku selalu leka buat grafiti tu.. susah nak kontrol mouse utk lukis.. tp tetap ingin cuba.. bila dah terlalu banyak apps.. tetiba grafiti dilupakan pulak.. hmm.. anyway..bila sidia tu start bergrafiti balik semalam.. rasa best sgt.. rasa rindu kat facebook dulu... banyak kenangan tu.. oleh kerana dulu2 xde ramai kawan.. fb tu jadi tempat gaduh pun boleh... tempat merajuk pun boleh.. nak lepas rindu pun boleh.. :P skrg terpaksa kontrol2 nnt obvious la kat kwn2.. err.. agak xbest jugak tu... huhu..

Dulu2 fb tak de chat.. kat wall xleh upload gambar.. kena upload di superwall..

Sekarang ni facebook masih best.. makin banyak apps.. tapi yg dulu2 tu sukar dilupakan.. sekarang ni friends aku lagi seorg nak cukup 500..tp ape maknanya.. ade kawan facebook yg kenal.. ade yg tak kenal.. ade yg baik di fb.. ade yg macam tak wujud.. but that's how it goes..

kenangan mende kat bawah ni.. dan bunga kat atas tu.. dari wall facebook.. miss it...

_____oooooooooo_______oooo
oooo
___ooooooooooooo___ooooooooooooo
___oooooooooooooo_oooooooooooooo
___ooooooooooooooooooooooooooooo
____oooojust wanna say i love uooooo
_____ooooooooooooooooooooooooo
______ooooooooooooooooooooooo
_________oooooooooooooooooo
___________ooooooooooooo
_____________ooooooooo
______________oooooo
_______________oooo
_______________ooo
______________oo
_____________o
___________o
________oo
______ooo
_____oooo
___oooooo
___ooooooo
____oooooooo
______oooooooo
________oooooooo
_________ooooooo
_________ooooooo
________oooooo........
_______ooooo.......
_____ooooo........
___ooooo...........
__ooo.............
__oo..................
__ o............


~mel
missing it... and u..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan