Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 31 Januari 2009

underworld 3..





Malam sebelumnya was quite a unpleasant nite. Walaupun hari sebelumnya tu adalah hari yang best.. spending my time with  boss all day.. and berakhir dgn makan steamboat di Johnny's Jusco Wangsa Maju. Happy sgt2.. sebab sbnrnya hari nak celebrate birthday boss (belated) sbb b4 this tak berkesempatan..  So..suka sangat.. tapi bila balik malam tu somebody spoilt our day.. end up mood aku hilang.. menyampah betul aku...

Anyway, mmg dah janji dgn boss the next day nak gi tengok Underworld 3, walaupun at first dia cakap.. cerita tu tak sesuai utk aku (yg lemah lembut ni.. ~aku yg tambah.. huhu) tapi dgn sape lg nak gi tgk wayangkan... aku pun kalau x dgn dia.. mmg xde la nak gi menonton. Jwbnyer dload movie dari torrent jer la.. So pagi2 tu boss dah bg time pukul berapa movie kat TGV KLCC tu.. sama2 decide nak tgk yg 1.20pm.. aku actually rasa penat jugak sebab previous day sehari suntuk berjalan2.. but semangat tetap ade walaupun dah spoil sikit..

So dlm pkl 11.35 aku smpi gombak.. naik lrt dari taman melati ke klcc..  dah beli tiket kena tunggu sbb agak awal.. so boss yang tak makan (ade ke tak bfast/lunch lg.. :P) beli roti ape tah kat bakery bawah tu.. aku still kenyang makan nasi lemak kat rumah... yg paling best terjumpa kedai Lovely Lace yang aku cari2 selama ini untuk membeli pewangi yg aku letak dlm kereta... baunyer harum..  best.. aku suka.. nyaman jer bau dlm keta aku yg skrg ni xde aircon. :|



Haa..tu gmbr iklan dlm movie theater tu.. mujur xkena tangkap amik gmbr dlm tu.. huhu.. 
Anyway... sebenarnya nak cerita yg movie underworld 3 tu mmg best.. aku sebenanrnya mmg tak dela suka sgt filem yg ganas2 dgn bunyi yg berdegang degung ni.. tp.. bila tengok cerita ni mmg rasa best.. tapi maleh aa nak citer pasal citer tu.. huhu.. cuma ada ganas...  ada slow sikit.. dan ade sedih... adehh..adeh.. sedih la plak.. mujur org kat sebelah xpasan aku meleleh airmata time Sonya mati terbakar.. kalau tak..huhu.. tp rugi gak kot dia xpasan pasal tah2 silap2  dia akan tolong sapukan airmata aku (cehh..cehhh.. berangan xhengat!!!!).  Tapi mmg sedih aa time tu.. tahan je tak nak bagi smpi jelas airmata aku kuar... so biarjela mengalir.. lgpun lam gelapkan.. sape nampak... huhu... bila dah time aksi-aksi keluar.. barula slow-slow aku sapu airmata yg melekat kat pipi... tektik la katakan... :) . sape2 yg lom gi tgk citer tu pergi la tgk.. best.. hihi.. mekasih boss.. 

Ape2 pun the two days was really nice and sgt best... smlm gi LCCT pulak ambik yg i kirim from my friend yg baru balik dr nz.. kesian boss yg baru balik kerja + demam ikut gak gi LCCT..  moga hari ni boss dah feel much better ekk.. (mc tu..). 






~mel
tq for giving me the confidence that desperately needed right now..





Tiada ulasan:

Catat Ulasan