Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 13 Januari 2009

meeting.. meeting...

Aku sbnrnya kt dlm meeting ni haa.. meeting yg drag dari pukul 2.30 ptg dan mnjangkau lebih pkl 5. adeh.. siap meninggikan suara.. marah2 dsbgnya. entahla aku sbg staff baru dok senyap je la. duduk senyap cam tikus xtau nak buat ape.. sambil2 tgk jam.. ikut pengalaman aku la.. since dtg sini tak pernah ade meeting kat sini yg habis on time.. bila dah tak puas hati mesti nak menang jugak.. sedangkan semua ahli mesyuarat semuanya org best2..

agaknya mungkin tak bila masing2 dah berada di dlm peringkat cam ni.. susah nk terima pendapat org. saling nak salah menyalah dan xnak mengaku salah.. susah betul.. hmmm..

salmiza kat sebelah aku dah mnguap tah berapa ratus kali.. aku pun samala.. perut lak berkeroncong lapar.. aaarrghh.. kalaulah aku boleh bukak ipod dgr lagu ke.. dah ler aku yo yo jer grab sim card celcom td tp last2 terlupa nk bawak fon HTC aku yg aku guna utk surf internet bila xde wireless. berguna gak celcom broadband tu.. tu sbb aku syg lak nk disconnect celcom.. jd sekarang aku guna 2 connection - celcom + streamyx.

anyway... meeting lom abis.. jam dah pkl 5.30 ptg.. agenda ada lg tiga.. mata aku dah kelabu berpinau2.. silau2 lg.. 2-3 hari lps check mata org kt kedai mata tu ckp mata aku sensitif kt silau.. huhu.. skrg aku bukan rasa mata aku sensitif kat silau.. tp mataku dah xlarat utk dibuka.. tolong... tolong...


~mel
kalau cari telur ni mesti ranking dah naik bnyk...huhu..


p/s.. mujur lepas meeting td ada makan2.. huhu..sedap lak tu.. :P


Sent from my iPhone

2 ulasan: