Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 7 Jun 2009

mentari..


First time update blog using my new Compaq CQ20 yg dibeli pada hari khamis 2 hari lepas... Gambar diambil petang/senja tadi time dah nak hampir maghrib.. di Hiway Duke.. Suka Duke ni sebab mempercepatkan perjalanan dari Jalan Duta ke Gombak dan Pahang.. which takes me around 5 minutes dari tol jln duta ke tol sentul.. (my speed yg agak laju kot!). Tapi apa2lah kan.. Duke is very convenient walaupun kena tambah tol sebanyak lagi RM2.00. Dulu biasanya ke Gombak, tol2 yg dilalui tol kapar= RM1.40 + tol NKVE=RM4.60. Aku mmg xikut federal hiway walaupun tol lebih murah sebab aku xtahan mengharungi jem.. sorryla.. xsanggup.. dengan menggunakan Duke skrg ni aku rasa aku jimat dlm 15minit waktu travel.. so..aku suka..suka..suka.. oklah nak sambung tido.. really penat setelah tidak berehat since drive balik dari penang hari rabu.. setiap hari ada full day aktiviti.. silap2 esok pun xrehat jugak? entah laa...

~mel
gud nite..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan