Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 17 Januari 2010

Remembering...

Pagi Ahad ni sedang dok lepak & bermalasan sama2 dgn hubby kat atas katil sambil2 membrowse internet bersama2, tiba2 aku teringat ada satu peristiwa yg pernah berlaku dulu2 kala.. Masa tu kitorg gaduh kot.. pastu ada something yg aku pos kat blog multiply aku.. dan aku teringat komen hubby pada entry tu... Yg kt bawah ni aku copy paste dr blog tu..

"no problem syg ... satu masa nnt kita akan gelak sama2 di tempat yg sama, pc yang sama bila baca balik posting ni ... insyaAllah ..."

Alhamdulillah.. kata2nya itu telah menjadi kenyataan.. suatu masa nnt itu adalah waktu ini.. walaupun xde lah pulak kami baca blk posting tu.. tp apa yg dikatakan itu jadi aktiviti bersama... kadang2 rebut mouse sama2.. xtaulah ada org lain suami isteri cam ni.. huhu..

Selamat Berhujung Minggu Kawan2...

Gambar hiasan jer.. waktu kami kt umah mak angkat di Perak.. huhu


~mel

2 ulasan:

  1. tentu rasa seronok... dan bersyukur atas segala ketentuan NYA..

    BalasPadam
  2. a ah kak nur.. walaupun mcm2 dugaan.. alhamdulillah..

    BalasPadam