Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 26 Januari 2010

Tasik Harapan..

Smlm after work aku tak rasa penat sgt..so aku ajak hubby berjalan2 di Tasik Harapan USM. Tasik ni terletak dlm kampus USM. Dulu masa aku duduk di unit transit aman damai selalu gak aku lepak dekat tepi tasik ni tp hanya berdekatan dgn rumah aku la..Just once aku pernah pusing satu tasik.. tasiknya tak besar tp dlm tasik dipenuhi ikan2 dan biawak2 besar... smlm mmg aku dah prepare siap2 roti expired utk bg mkn ikan.. bila baling roti mmg berkerumun ikan rebut2 nk mkn.. smpai timbul kepala ikan..

mmg unik tasik ni.. walaupun bnyk biawak xde la lg kisah biawak mkn org... hehe..

Tasik Harapan

Tasik Harapan..

Tasik Harapan

Anyway.. jemputla jalan2 tasik harapan kalau dtg usm..:)

~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan