Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 18 Mac 2011

Eryna berkerja...

Inilah aksi si cilik eryna yg dah boleh memanjat dan berdiri sekarang ni.. walaupun masih goyang2 lagi.. mulut mmg dah sgt keletah.. boleh menjawab dgn bahasa sendiri bila kita ckp dgn dia.. overall perkembangan ok.. kalau nampak mummy nak dtg amik kat bilik nursery.. dari mengangis boleh terus sengih hulur tangan nak mummy amik.. hihi

gambar ni diamik kat ofis hubby(dan my ofis jugak).. since hubby dah pindah ke mlearning centre.. di mana aku pun researcher kat situ.. big boss bg satu bilik utk kitorang berdua.. so aku ni ada 2 ofis sekarang ni.. kalau ada kerja di school aku, aku akan dk ofis sana.. huhu.. berulang alik.. ofis hubby ni betul2 depan Hadhanah sekolah eryna.. hihi... tu yg ptg2 amik eryna bawak gi opis b4 balik umah..
Dah nak start panjat tu...

Eryna tayang montot :P





Hihi... inilah gayanya eryna berkerja...

~mel

3 ulasan:

  1. wahh.. cepat tuh eryna nak jalan.. huhu.. anak² sy semua lepas setahun baru jalan.. budak lelaki yang berat².. hehe..

    BalasPadam
  2. Ya Allah!!! comelnya dengan bahasa baby nya! Boleh pulak dia xtau bila dipanggil "Erynaaa"

    BalasPadam
  3. Belum bolehjalan lg ni, berdiri pegang sesuatu baru ni...

    BalasPadam