Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 12 Mac 2011

The Reversible Bucket Bag Sew Along (DONE)

Hihihi.. dah siap pun my 'ntahape2' reversible bucket bag!! Aku join sew along ni saja suka2.. Tak pernah jahit beg sebelum ni.. so rasa nak try... Alhamdulillah berjaya gak walaupun mungkin tak cantik cam org lain yg dah terra menjahit beg. Anyway.. this is the beginning.. ewahhh... bila yg kedua tu tak taula... dalam kepala ni macam2 nak try.. hihi... insyaallah..ada time jahit lagi.. :P


Sew Along Reversible Bag
Ini dia hasil dari join sew along reversible bucket bag anjuran sue @mybotang. Button pink bunga tu sebenarnya bukan button tapi mcm brooch yg aku beli kat student yg buat jualan kat depan Dewan Budaya, USM. Aku improvise sket supaya aku boleh jadikan ianya butang beg tu..

Sew Along Reversible Bag
sorry ler gambar tak berapa ok sebab xde tempat nak gantung.. hihi.. senget benget dibuatnya.. tak pela.. :P. Time jahit beg ni ada gak tak berapa faham instruction tapi ada pembantu yg tolong fahamkan.. sape lagi kalau bukan my hubby.. terra gak dia.. lain kali boleh suh dia tolong jahitkan sekali...

Sew Along Reversible Bag
ini bucket bag corak reversible.. kotak2 putih merah..

photo.JPG
dah siap guna semalam.. gi QBMall. letak peralatan susuan eryna..suka..suka..menambahkan semangat nak buat beg lagi... :P.

Best join sew along ni.. Thanks @sue sebab oraganisekan sew along ni.. kalau tak memang xde la aku nak start jahit beg walaupun sgt minat.. so pecah dah rekod aku... berjaya jahit beg.. yiehaaa...


~mel

2 ulasan: