Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 13 Mac 2011

Beg..




Semalam pagi2 hubby dah mengemas atas almari tempat kami menyimpan beg. Ada satu beg warna oren kepunyaanku yg aku gunakan dulu2 utk berulang alik dari Msia-NZ. Beg tu sangat kuat.. dan last aku guna time pergi ke NZ pada penghujung 2008 and before that aku ke Spain. So beg tu mmg banyak berjasa.. Bila hubby angkat jer beg oren tu.. 'pup'' tangkainya tercabut.. so hubby cakap.. hmm.. camne nak bawak ke Melbourne ni.. reput dah semuanya... So, berakhirlah riwayat beg oren ke dlm tong sampah besar di Saujana ni.

So, kami pun siap2.. fikir2 pergi QBMall lah.. beli beg yg ada brand sikit.. bukan jenama "POLO' Giant coz ada beberapa trip tahun ni.. so biarlah beli yg tahan lasak. Sampai di Jusco QBMall ada sales.. alhamdulillah.. so dapatlah kami sebijik beg warna biru... jenama POLO yg asli, bukan tiruan.. haha... kenapa pilih warna biru? sbb mudah dikenalpasti bila beg tu lalu atas belt kat airport nnt.. mmg aku selalu cam tu... cari beg biar warna yg bukan hitam.. supaya aku tak pening cari kat airport.. huhu.. Beg yg ni mmg pilihan hubbyku.. dia tgk terus terpikat.. sampai kat rumah pun asyik dok cakap, bestnyer beg tu.. :P

Beg yg berharga RM549... huhu.. tak termampu den nak beli... after 70% diskaun dpt RM164.. keh3.. mujur..

Eh..muatla eryna masuk dlm beg ni.. boleh la seludup nanti.. eryna tak ikut utk trip ni coz aku kena present dlm konference + attend aktiviti konference.. tp insyaallah bulan 7 nnt kami ada trip lagi utk bercuti.. dan eryna akan ikut...


Apa?? Eryna tak boleh ikut??? Waaaa....

Nak ikut..nak ikut... :P

~mel

2 ulasan:

  1. alaa comelnyee!! hahhha
    iskk patot laa angkut. sales kan main hahaha

    BalasPadam
  2. haha..kalau harga asal.. err.. err.. beli kat Giant je la.. POLO gak.. :P

    BalasPadam