Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 29 Mac 2011

Melbourne (Live)..

Hi all... Aku skrg ni di MELbourne, Australia. Actually dtg sini utk konference Global Learn 2011, aku akan present hari Jumaat ni. Tadi dah register utk konference, then ambil kesempatan utk pusing2 bandar Melbourne yg sgt besar dan cantik ini.. Tadi kami jalan2 satu naik tram free pusing city centre.. dan pergi Victoria Market yg sgt besar.. ada bnyk barang2 unik.. dan harga oklah.. boleh dibeli. Tapi tak beli apa2 sgt pun, just beli brg2 souvenir.. beli buah anggur, apple & pear yg segar dan murah. Buah anggur sgt best!!

Anyway rasa nak gi lagi Victoria market tu.. huhu.. tengokla kalau keadaan & waktu mengizinkan :P. Esok tak tau plan apa lagi.. konference still berjalan.. so may be konference dulu, tgk org lain present then baru teruskan jalan2..

Hubby & @amirulzahid

~mel @MELbourne

3 ulasan:

  1. sangat best kak mel.boleh update dari Australia..! all the best tuk conference yah.. :)

    BalasPadam
  2. seronoknya...terbayang-bayang anggur..haha

    BalasPadam
  3. TQ lisa.. internet kat hotel xbesh.. kena gi lobby baru boleh online free..
    shikin..anggur sana mmg sgt best!! hanya $2.00 sekilo seedless.. kami beli makan terus smbil jalan.. haha..

    BalasPadam