Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 9 Mei 2011

Sabah Tea...

Weekend tempohari aku & family ke Kota Kinabalu sebab aku bertugas di sana. We all pergi hari Jumaat malam dan balik ke Penang mlm tadi.. Kat sana xde lah aku beli apa2 sangat sebab xde yg menarik sgt pun... tertarik jugak nak beli ikan kering tp tak tau nak beli yg mana satu. My colleague cakap ada ikan kering yg nipis2 kat sana yg sedap.. tp mmg xcari pun.. may be next time aku beli la.. coz tiga minggu yg akan dtg aku akan ke sana lagi.

Time kat airport smlm, sementara tunggu flight.. aku dok tgk Sabah Tea.. haha.. cam biasala kan.. org pompuan ni.. tgk barang semua berkenan.. Harga satu packet kecik kat kedai dlm airport tu RM4.50... ok ler tu.. aku angkat letak..angkat letak.. sebab dok fikir rasanya kat kedai kat penang pun ada... last2.. aku tak jadi beli.. hahaha...
Tiba2 tadi aku ke koperasi usm..seperti biasa tempat shopping aku dalam usm ni.. haha.. tengok2 ada sabah tea ni... harganya... hehe...RM2.00.. keh3.. terus aku amik... :P Konon2nya mcm beli kat sabahla kan.. sebab semalam baru balik dari sabah.. huhu..


~mel

2 ulasan: