Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 19 Mei 2011

Digital Camera..

Tengahari tadi aku ke admin office.. first nak hantar borang claim, dan second seperti biasa utk check pigeonhole aku.. tgk kot2 ada surat.. Bila aku jenguk dlm pigeon hole nampak satu envelope besar.. tau dah.. tentu dari IPS.. thesis PhD utk disemak.. so, aku terus turun bawah utk hantar borang claim dulu, sebelum ambil mende tu..

Bila dah siap, aku naik atas balik dan bukak pigeonhole.. bila angkat jer sampul surat besar tu, nampak satu kotak kecil warna putih... ehhh.. pelik pulak rasa.. rasanya hari ni tak expect poslaju dari mana2 online shopping.. hehe... esok ada kot.. :P. So dgn rasa terujanya, dan bila tgk pengirimnya macam pelik la pulak... dan tulis kat situ "Gift", aku pun rasa sgt tak sabar2 nak bukak... Haa.. kotak tu kat bawah ni...


Dig Cam

Dengan tak sabar2 aku pun try nak bukak... selotep dia sgt kuat.. adehh.. terduduk aku kat kerusi terdekat.. puas try... last2 berjaya gak bukak dgn menggunakan kunci (kalau bawak balik ofis kan senang, ada gunting/pisau boleh bukak.. :P)

Dig Cam

Bila bukak jer tgk2 ada digital camera gift dari "National Geographic".. hehe.. cute jer digital camera tu.. yg mahal nya ada lambang National geographic tu... Actually aku ni subscriber NatGeo tp bagi pihak hubby aku la... coz dia pembaca setia NatGeo.. dan dah dua tahun berturut2 hadiah besday utknya adalah subcription NatGeo.. tak taulah tahun depan aku nak adiahkan lagi ke idak... tp kalau nak senang sambung jer la subscription ni.. keh3...

~mel

1 ulasan: