Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 25 Mac 2014

My blog is my blog!

I was quite angry bile sorang pembaca blog yang menyatakan beliau adalah my student minta aku remove my previous post.. katanya dia tak boleh terima my blog post tu... cehhh!!

Blog ini aku tulis since aku belum bertitle 'Dr' dan aku sebenarnya lebih suka untuk tidak dikenali walaupun aku letak gambar2 aku kat sini.. suka hati aku lah aku nak letak apa/// Bila ramai student ppg jumpa blog aku ni aku tak kisah sangat.. tapi paling aku tak suka bila diorg ingat kehidupan aku seharusnya semua berkisar pada kehidupan aku sebagai seorang 'pensyarah' dan harus bersikap seorang pensyarah.. Sorry.. aku adalah aku.. walaupun korang kenal aku tapi tak semestinya korang perlu baca blog aku.. kalau rasa tak boleh terima apa yang aku tulis, siap suruh aku remove post aku.. aku rasa korang yang patut chow dari blog aku.. tak perlu baca, tak perlu follow...

lagipun blog aku ni blog peribadi... aku tulis apa yg aku rasa.. kehidupan aku.. pengalaman aku.. pandangan aku.. just utk rekod kehidupan aku... so sama ada ko suka atau idak aku tak peduli pun sebab this is my blog.. it is about my life.. if you don't like it.. SILA JGN BACA!! Blog ni bukan blog cari makan.. aku tak kisah pun org baca ke idak.. kalau suka baca.. kalau tak suka tak perlu baca...

Ok kepada sape2 student aku yg rasa tak boleh terima apa yang aku tulis kat sini... aku pun tak terima kehadiran korang kat sini... so dipersilakan jgn baca.. walaupun ko tulis nama ko.. sorry aku tak kenal ko di luar ruang lingkup sebagai seorng pensyarah.. u r not my friend.. u r not related to me in any way within my real life... so boleh blah!




~mel
so that's why my name here is mel...

5 ulasan: