Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 30 April 2016

MF Mart


Biasanya pagi2 sabtu kami bfast di luar. Bosan dah mkn ditempat biasa, kami pi mkn ke arah Tmn Samagagah Permatang Pauh. Paginya pun tak pagi sgt.. dekat pkl 10 dah pun. Otw nk cari warung utk bfast encik hubby tunjuk satu flyers.. ajak ke situ.. MF MArt. Tulis kat flyers tu ada jualan brg2 dari Jepun. So selesai bfast, kami pun mencari lah kedainya... Sampai2 baru tau.. oo bundle rupanya. Tapi barangan dari Jepun la..  Masuk2 tgk banyak pakaian.. kami sebenarnya bukan org highclass huhu.. pakai baju seluar bundle pun tak pe.. tak de salahnya... Di bahagian belakang kedai tu pula ada perabut import dari jepun. Fuhh... mmg cantik perabut2 import tersebut. Kualiti mmg bagus dan paling penting design mmg cantik. Memang tergoda aku, Tengok almari baju pun tertarik sungguh.. mujur rumah dah penuh almari baju... hhuhu..

Then tengok banyak seluar jeans cantik2.. utk budak perempuan.. so aku beli 2 helai jeans utk Eryna.. harga RM5.30 jer pun satu... dan yang paling best sbb sebenarnya bukan seluar jeans 2nd hand tetapi seluar jeans yang tidak terjual.. Label still ada.. Cuma dah kerepotlah label tu...

Seluar jeans utk Eryna
   
Siap ada bunga2 di kaki lagi... mmg cantik.. 

Disebabkan tergoda dengan almari.. tertangkap jugalah satu almari dari jepun ni. Kayu dia mmg cantik.. huhu.. ini semua salah encik suami yang ajak datang MF Mart :P
Inilah almari yang telah di book dan dibayar..

Oleh sebab tak bawa duit masa pergi bfast tu.. terpaksa book dan balik untuk keluarkan duit dulu... duit bawak 20sen nak beli almari.. anyway.. dapatlah beli almari ni.. tak taulah bila sampai..katanya dalam masa seminggu.. :P

~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan