Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 13 Oktober 2008

I can't sleep..

Today was a tiring day.. Supposed malam ni aku patutnya tidur lena.. mana taknya hari sabtu aku keluar, siang tadi aku gi beraya lagi... aku rasa kalau ikutkan mesti kalau tidur tak gerak-gerak punya.. tapi entahlah.. aku masih cenggini.. tidur kejab jaga.. kejab lena...

Tadi lepas terjaga tadi.. aku gi dapur cari kuih raya.. capai sekeping kuih raya, tengok atas meja ada sebotol besar 100plus.. buka peti ais cari ais tuang 100plus.. aku sebenarnya tak berapa suka 100plus sebelum ni tapi entah macam mana sejak akhir-akhir ni mmg aku bnyak minum 100plus.. air tu sebenarnya amat tak bagus utk aku.. tapi itulah yg tak tulah kadang-kadang yg dicari..

Kenapa aku tak boleh tidur.. hmm.. entahlah.. macam-macam dalam fikiran aku.. aku jadi bingung dan tertanya-tanya kadang2 tu.. banyak betul dugaan in life which kadang2 kita rasa macam kita dah tak sanggup nak hadapi tapi terpaksa juga kita hadapi.. Dan kadang-kadang tu rasa mcm nak give-up... hmm.. kadang-kadang tertanya-tanya ada tak orang lain yg dugaannya lebih berat dari ini...

Siang tadi aku juga tak pasti....

Ahhhh..aku sepatutnya tidur sekarang ni.. i've got a long day tomorrow.. tapi aku masih tertanya-tanya.. adakah esok masih ada... dan adakah aku tidak bermimpi...



mel~
berikan aku kekuatan

1 ulasan:

  1. InsyaAllah..hari esok pasti ade tapi tatau kite ade ke x

    BalasPadam