Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 29 Oktober 2008

Patri...

Lagu ini selalu dengar kat radio time drive tapi tak tau lagu ape.. puas cari, nak rikues kat ada2aje pun tak tau tajuk, sape yg nyanyi.. anyway last2 berjaya jugak dpt lagu ni.. actually suka lagu ni sebab bila dengar liriknya mmg ada makna dan khas utk sesapelah kan... harap hayati lirik lagu ni... dan lagunya sekali sebab best.. huhu..


Jinbara - Patri (lirik & mp3)
Andai hati ini sang kecapi,
perasaan jadi talinya,
engkau memetik jari jemari,
berlagu irama duka dan lara.

Andai tubuh ini boneka,
nalurinya benang sutera,
engkau dalang mengawalnya,
ke timur ke utara kemana jua,
aku hanya menuruti,
mengikut apa saja hukuman,

andai diri ini taman tasik,
sang kirana pula jiwa raganya,
engkau menjaring dengan senyuman,
dan mengurungkannya dari segala,
namun diri ini insani,
pasti ada kemahuannya..

kerna aku terpanah arjuna,
sedikitpun tidakku menyesali...oo,
aku rela ditawanan,
aku rela terpatri cinta suci,
aku rela ditawanan,
aku rela terpatri cinta suci....ooo..oo

download lagu ni kat sini ::


mel~~
aku rela ditawanan...



1 ulasan:

  1. thanks 4 uploading dis song n da lyric also.sy pn mcm awk gak.slalu dgr lagu ni kt radio tp xtau tjuk n sape nyanyi.sy igt sebaris lirik je.."AKU RELA DI TAWANAN".mujur awk dh do everything 4me.hee.xpyh susah2 cri.i agree with u,da lyric of dis song is really meaningful n touching.terer tol penulis lirik ni wat ayt..anyway.thanks!

    BalasPadam