Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 5 Oktober 2008

Idola..

Petang tadi ada sedara call dan cakap mereka on the way utk datang ke rumah berhari raya. So disebabkan waktu dah nak dekat tghari my sister told me she was going to K4 utk beli something utk masak. Restoran "Ziela" yg jadi "dapur" rumah ni masih tutup utk hari raya. So terpaksalah memasak apa2 utk tetamu.

Time my sister nak keluar, aku pun lepak depan pintu. Tetiba kakak aku tanya.. eh..ni kasut siapa? Aku cakap..kasut aku pakai raya pertama.. sesuai dgn baju.. huhu.. Then anak sedara aku yg sedang meningkat remaja terus cakap.. lawanyerrrr... Aku cakap biasala.. sambil mataku meleret kat kaki anak sedara ku... eh..aku cakap...macam kenal jer kasut tu.... kakak aku terus cakap.. haaa... dia mmg suka kt kasut tu, dah bnyk kali try dah... (my another kasut).. Aku cakap pakaila..huuuuu... kebetulan saiz kaki anak sedara ku lebih kurang aku..

Mendgr aku suruh anak sedara ku pakai kasut tu.. kakak aku cakap... xpayahlah... kalau nak tahu skrg ni aku dah jadi idola anak sedara aku... apa aku pakai.. baju ke.. seluarke.. kasut ke.. semua dia gitau kat mak dia... lawa... actually semua lah dia suka... adusss ada peminat rupanyer aku ni...huhuhu.. . aku jadi gabra... akulah idola anak sedara aku... waaaa.....


mel~~
dah turun 10kg++ in a few months.. gilo!

3 ulasan:

  1. wut??10kgs??u have to put on weight lor....

    BalasPadam
  2. a ah la atun... kna naik balik kalau x teruk kena beli satu almari baru.. baju semua longgar giloss... cemana ekk.. 10kg tu anggaran.. tp rasanya lebih..

    BalasPadam
  3. erkkk banyaknya turun? kalau still BMI ok takpelah.

    kalau tak ok, kena makan banyak ni mel.

    turun sebab students dera ker?

    BalasPadam