Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 27 Oktober 2008

Pulang..

Jab lagi aku nak balik penang.. tak taulah lagi bila nak balik klang ni.. after this schedule aku mmg agak tight.. kena gi kursus 3 minggu.. kena bg seminar on weekends.. mmg susahla nak balik lg... Hari ni actually aku macam malas nak balik tp disebabkan esok aku ada exam.. terpaksa jugak aku balik. Ingat mlm td aku nak study..tp fikiran tak tenteram.. langsung xjadi study.. kesian kat buku yg aku bawak balik tu..

Malam td aku x tido... xboleh tido.. salah aku jugak sbb risau terlebih.. tp aku rasa it was more than that.. x mampu aku nak huraikan.. sampai pg ni aku rasa sedih.. kejab2 menitik air mata.. dan aku rasa aku akan begini dalam perjalanan nanti.. xpelah.. harap-harap ianya akan buat aku tak ngantuk time drive nanti.. aku try tak nak sedih2..tp biasalah kan.. anyway..doakan perjalanan aku selamat..

hari sabtu lepas f ada tegur kenapa tayar sebelah kanan & sport rim kereta aku bercalar teruk dan tayar terkoyak sikit.. masa tu aku puas nak ingat bila lak jadinya.. last2 aku ingat balik.. masa tu aku tengah really tensen.. mmg malam tu aku tak tido.. walaupun fatin ada call dari jepun masa tu utk calmkan aku.. still aku tak ok.. sampai ke pagi aku tak ok.. seingat aku pagi tu aku nak pergi kerja.. aku singgah kat cafe berdekatan.. sampai kat satu selekoh tu aku mcm terkhayal.. aku terbabas dan kereta terlanggar divider belah kanan.. masa tu tak de org kat area tu.. lepas tu baru aku cam tersedar dan aku terus undur kereta & beredar dari situ. Dalam keadaan macam tu aku tak terfikir pun nak check apa jd dgn tayar belah kanan depan yg menghentak divider tu. Bila f tunjuk keadaan tu mmg aku tak ingat... skrg ni baru ingat balik...


kalau ikutkan aku mmg tak konfiden nak balik hari ni.. tp tawakkal aje la.. panjang umur kita jumpa di my next entry..



mel~~
jgn memandu dlm keadaan tertekan...

3 ulasan:

  1. mel...nape xgitau blk klang?
    ble nk jupe ni??
    faizal nape xbawak mel jupe kite?
    bile lg la nk jupe kn?
    susah tol...sbb mel da sibuk nnt...

    BalasPadam
  2. good luck exam mel. jgn jiwa kacau.

    BalasPadam
  3. @atun.. biasalah balik weekend mmg xsempat nak gi mana.. lgpun gi kenduri sabtu tu & faizal cuti ari sabtu jer.. time org cuti dia keje.. sabor je...

    @k.wan.. baru abis exam.. harap2 lulus.. kalau lulus baru leh nak apply utk observation lak... tensen..tensen.. td jiwa tak kacau alhamdulillah..

    BalasPadam