Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 15 Disember 2008

Terjumpa..

Hari ni boring2 sambil mengemas yang tak habis2 layan album Amuk.. tetiba terdengar lagu kat bawah ni yg dah lama tak dengar... hmm.. teringat liriknya memang best jugak.. so terfikir nak masukkan kat blog lagu & liriknya.. so cam biasa menggoogle la liriknya.. adehh.. mesti cam ni.. bila google jer mesti boss punya blog yg keluar dulu.. :P (kalau ada emo org jelir lidah kan best kat blogger ni). So terjumpalah lirik dan mp3 nya kat sini.. hehe.. inilah selalu yg terjadi bila menggoogle sesuatu.. balik2 ke blog ni jugak...


Anyway.. just to let u know.. you have given me the breath to keep me alive.. thanks.. penuh makna betul lirik lagu ni..



Amuk - (Gelora Maya) 2 Juta
Berikanlah aku nafas
Dapatku menyambung nyawa
Moga ku ungkap semula masa
Masa nan lalu mengajar aku...
sederhana

Biarlah aku mencoba
Dapatku mengenal rupa
Masa ku melangkah mula masa
Dapatlah aku
Hidup.. hidup semula

Semalam sembunyi yg dulu
Kelmarin menanti hari ini
Setiap malam, menanti siang
Terlindung mentari, Gerhana sang bulan
Warna suram maya, gelora maya

Terlihat sembunyi yg dulu
Menangis menanti hari ini
Setiap masa menunggu waktu
Bersinar mentari, Bercahaya rembulan
Warna pilu maya, terlihat wajah

Kesan cinta lalu, menangis diri ini
Sesal aku meniti hidup
Berilah ku nyawa, masa merawat luka
Kembali ke arah bermula.


mel~
thanks.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan