Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 21 Disember 2008

After Midnight...

Kepala amat sakit hari ni.. tapi tahan2 jer la.. sejuk betul hari ni. tak macam musim panas.. dengan badan yg rasa tak berapa best.. nyorok je bawah selimut.. kejab2 tidur.. sambil dengar lagu.. tetiba terdengar balik lagu si Yuna ni... Actually dah lama ada lagu ni.. tapi tak berkesempatan nak upload.. kalau tgk kaver album ni penyanyinya bertudung.. Indon rasanyer.. but nevermindlah.. sape pun dia tp lagu2 dia semua best dan suara dia pun ada klass.. lagu After Midnight ni pun quite nice.. lagu dan liriknyer.. dengarla bila2 free..


After Midnight ~ Yuna
After midnight I shall kidnap you from the world
And I'll keep you in my room
Hush now my love and hold my hand
After midnight I shall take you to a place
Where no one else should know of
Hush now my love and hold my hand

You are exactly where you supposed to be
And if they come for you
They would have to find me

Stay
Keep me awake
Keep me amazed
Only for today
Keep me dazed
My love is yours only

After midnight
I shall stay awake
And if you chose to close your eyes now
Hush now my love
I'll watch you sleep

You are exactly where you supposed to be
And if they come for you
They would have to find me

Stay
Keep me awake
Keep me amazed
Only for today
Keep me dazed
My love is yours only

Stay
Keep me awake
Keep me amazed
Only for today
Keep me dazed
My love is yours only

Bole amik lagu ni kat sini..



mel~
tgh rasa kepala cam nak tercabut.. adehh..

1 ulasan:

  1. yuna dah go mainstream ke?

    dia dulu underground jer, buat video kat youtube, memang dia pakai tudung tapi main gitar dan menyanyi kat gigs.

    tapi dia compose n nyanyi lagu sendiri, also play guitar n piano very well.

    cantik pun cantik jugak :)

    BalasPadam