Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 2 Julai 2009

anak negro..

Semalam masa tgh jalan2 kat tepi pantai belakang hotel ternampaklah anak negro pompuan ni. Actually memula aku ikut kawan2 jalan2 entah camne bila tgh jln2 dan aku sibuk amik gambar dgn parrot.. hilang plak derang. Tinggal aku sengsorang tp aku tak de la risau sebab tempat tu just belakang hotel jalan kaki jer.. xdela aku takut sesat. So aku terus jela menikmati keindahan tempat tu sendirian. Tu yg ternampak anak negro ni di tgh2 org putih.

Yang bestnya dia jalan sorang2.. tak taula mana mak bapak dia.. so bila aku curi2 amik gambar dia.. rupa dia cam horror jer.. sian jer.. tapi tula kan.. aku mmg amat tertarik dgn anak negro ni.. ingat kalau jumpa lagi sorang nak bawak balik buat anak angkat.. boleh??


Itu dia jalan sorang2.. agaknye suar longgar @ labuh so kenala pegang suar..

Alahai mamat sebelah pulak yg terperasan.. huhu.. tapi time ni anak negro ni tak pasan lagi sedang diperhati..


Alamak!! org ni amik gambar aku? camne ni? Sian dia.. horror muka dia... sorry yer dik.. you are too sweet to be missed of.. :)


~mel
comelnyer dia..

4 ulasan:

  1. Err dah nk bela anak negro pulak. Pendatang tanpa izin kut tu

    BalasPadam
  2. hihi

    ape la mel nih...

    xmola...dahla orang die wat onar kt mesia

    BalasPadam
  3. hihi

    ape la mel nih...

    xmola...dahla orang die wat onar kt mesia

    BalasPadam