Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 22 Julai 2009

nasib..


hai.. nasib betul.. keluar2 dari lepas bagi lecture di dewan kuliah w semalam.. tengok2 skirting kereta rebeh jatuh ke jalan.. terkesima kejab.. maksudnyer sedang aku dok mengajar.. ada makhluk yg telah melanggar kereta aku dan melarikan diri tanpa belas kasihan.. yang pastinya kereta tu warna biru.. dan aku agak mesti laju sebab patah skirting kereta aku..

Setelah habis terkesimaan aku.. terpaksala aku bukak bonet belakang ambik skru driver utk pasang balik skru yg tercabut bg membolehkan skirting tu terlekat balik ke atas dan tidak menyapu jalanraya... tertonggeng2 lak aku dgn baju kurung dan segala kekuatan yg ada memutar skru utk menyambung balik skirt yg koyak itu... huhu.. Bahagian kat atas tayar pun kemek.. tah boleh ke idak nak ketuk.. adeh..

anyway.. kalau nak ikut tensen mmgla tensen.. tapi nak buat apa..mende nak jadi.. bersabar jela.. skrg ni aku try nak think positively.. bnyk perkara yg berlaku akhir2 ni.. banyak ujian.. banyak dugaan.. apa2 pun terima sajalah dengan tenang...



~mel
xtau la bila nak cari kedai betulkan kereta ni...bzzz...

1 ulasan:

  1. hey, u got the same car model as me.. tp alhamdulillah i tak penah kne langgar lari lg la...

    BalasPadam