Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 31 Julai 2009

busy..


busy.., originally uploaded by melati.a.

lama tak berkesempatan nak berblog.. kebelakangan ni amat sibuk
sekali.. dari pindah rumah.. gi outstation.. nk sesuailan diri dgn
rumah baru.. sesuaikan diri dgn kerja baru sbg felo.. dllg.. mmg agak
sukar nk sesuaikn diri tp terpaksa jugak demi perancangan masa depan..
harap2 lepas ni segalanya akan berjalan lancar.. mula2 ni mmg rasa
agak sukar jugak di samping emosi pun belum begitu stabil.. kdg2 masih
teringat2 arwah mak.. pilu jer rasa..

anyway.. skrg aku kembali bermastautin dlm usm.. feels good & secure..
setakat ni aku try mndekati student2.. rumah mmg agak selesa.. fully
furnished.. pening gak nk menyusun brg2 yg sedia ada dr rumah lama..
actually mmg byk belum kemas betul2.. so slow2 la aku kemas..

yg paling penting.. he is here.. i'm happy.. pengorbanannya utk dtg ke
sini.. tukar kerja baru.. start a new begining tak mampu aku nk
balas.. cuma aku hanya mampu berdoa semoga segala2nya akan
dipermudahkan olehNYA... amin ya rabbial alamin...

gambar ni masa kami mkn di restoran arab di Bukit Bintang.. kebetulan
aku kena mnghadiri seminar di hotel istana.. jadi aku gi KL naik bas..
so utk balik ke Penang dptlah aku tumpang kereta org yg nk pindah ke
penang tu.. ;)

~mel
thnx soo much...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan