Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 6 Julai 2009

roti tuna

7.50pm di Heathrow Airport London, roaming fon provider O2-UK

Sesampainya aku di Heathrow Airport semalam, mmg aku kelaparan. Teringat aku ada duit dalam 19pound sterling (RM110 kot).. so selepas selesai check in Malaysian Airlines aku pun segeralah ke salah satu kedai dlm airport tu cari makanan.. mmg dalam kepala ni fokus on nak beli tuna sandwich.. masa zaman dulu2 time aku buat degree di UK, tuna sandwich ni mmg jadi favourite aku untuk lunch.. paling best kalau dpt makan tuna sandwich Mark & Spencer.. sedap betul... tp mahal laa.. tau2 sajalakalau M&S ni nak masuk pun dua tiga kali fikir.. tak mampu gitu.. tp oleh sebab suka makan sandwich tuna dia.. sanggup jer aku perabih duit dulu2 tu..

Tapi oleh sebab kat Heathrow Terminal 3 tu xde lak M&S cuma ada Harrods.. so aku belasah jer laa apa2 tuna sandwich yg ada..yg penting perut ku yg berkeroncong terisi.. danbila dah kebuluran.. tak kira sandwich tuna apa pun.. tetap sedap.. huhu...

Ini dia sandwich tuna yg aku beli. Bila travel ni.. yg penting bila nak beli makanan, baca ingredients.. pastu selawat + baca bismillah.. jgn main bantai je makanan.. nnt gelap hati.. tapi jgn pulak rasa was2.. kalau was2 haram pulak makanan tu dimakan..

Punyala lapar.. dah koyak plastik baru teringat nak amik gambar.. huhu...

Nyumm..nyum.. sedapnya makan tuna sandwich ni.. tak pandang kiri kanan.. :P


~mel
masih musafir lg ni..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan