Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 6 Julai 2009

The Reader

Aku blogkan ni as part of my journey to Spain. Movie ni aku tengok atas flight malaysia airlines on the way to Tenerife last week. Ada dua movie yg aku tgk on the way tu.. tapi yg ini amat melekat kat hati aku. Sebabnya? May be ada sedikit sebanyak yg ada persamaan dgn apa yg aku alami.. kdg2 kita tak sangka kita akan menempuhi sesuatu.. dan kadang2 ada perkara yg kita tak sanggup nak reveal sbb as a human being ada perasaan rendah diri yg memungkinkan kita terpaksa menghadapi segala2nya di luar keredhaan kita...Kalau ada masa/link tgk la movie ni.. sesuai utk org2 yg mcm aku ni..





~mel
a reader will knows...

1 ulasan:

  1. jeles ngan mel..da al over the place...

    nnt nk tgkla citer nih

    BalasPadam