Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 4 Julai 2009

tenerife,,

Today is my last day in Canary Island, Tenerife.. Tomorrow aku akan pulang ke tanahair dlm perjalanan yang akan menjangkau lebih 30 jam. Ketika aku menaip post ni, waktu Malaysia pukul 5.18pg, waktu Tenerife 10.18mlm. Aku dah sgt2 ngantuk tapi nak juga tulis post ni. Aku sebenarnya & konon2nya nak memblog perjalanan aku di sini tapi bila dah di sini masa memblog tu agak terhad walaupun ada internet.

Anyway.. today aku peri ke LORO PARQUE yg amat menarik sekali, di mana aku ambil gambar2 ikan yg sgt2 cantik ni. Mataku dah mengantuk..insyaallah kalau ada kelapangan aku akan blogkan perjalanan ku di Spain.

Aku dah tak sabar nak pulang ke tanahair.. mak still sakit.. jd aku tak mampu nak enjoy berada di Spain ni.. apatah lagi sekarang ni aku tgh rasa amat rindu pada dua org insan yg aku sayang... aku nak balik.. dan kalau boleh mahu berada bersama2 mereka.. rindunya xterkata...



~mel
last from tenerife, spain..
ola..gracias..

2 ulasan: