Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 6 Julai 2009

jeles i..

Lihatla pasangan ini.. tidurpun dengan penuh kasih sayang.. gambar ni diambil di Madrid sewaktu flight ke Heathrow London delay beberapa lama.. Time tu nak gi shopping kat airport pun dah xde mood.. ingat nak balik jer, perasaan dan separuh kat malaysia.. Kalau kita tengok mat saleh tidur macam ni tak de rasa apa2 sgt.. tapi kalau kita tengok pasangan melayu mesti timbul pelbagai spekulasi.. mesti ingat pasangan yg belum kawen pasal kalau pasangan yg dah kawen jer lama2 dah kurang tunjuk kemesraan depan org.. tapi bila lom kawen jer yg asyik melekat2.. tak mo lacam tu.. kalau boleh biarlah sampai ke tua mesra cam ni.. kalau tengok pokcok& mokcik mat saleh sentiasa jln berpegangan tangan.. kalau org melayu cakap buang tebiat pulak... so.. patutnya itulah yg nak ditunjukkan kat anak2.. mak ayah mesra selama2nya.. hingga keakhir hayat..


~mel

1 ulasan: