Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 13 September 2009

kad raya 2007 ~versi lengkap

Kad raya ni telah direkabentuk oleh boss untuk hari raya tahun 2007. Actually boss buat tiga version, satu untuk dirinya sendiri, satu under nama mel seorg dan satu lagi under nama kami berdua. Entah macam mana tetiba bila boss dok tengok atau terima kad raya dari satu application kat facebook.. ehh.. dua kot.. dia tengok ada kad kat bawah ni.. huhu.. agaknyer application creator tu tak pasan yg kad ni ada nama attach kat kad tu.. yang kelakarnya kitorg pun dapat kad ni dari kawan2.. bila tanya derang pun tak perasan yang kad ni ada nama kitorg..

Untuk menguatkan lagi kekukuhan bahawasanya boss adalah perekabentuk kad raya ni.. ada aku masukkan juga kad2 yang sama tapi version nama aku & version nama boss.. tapi sorila saiz lain-lain sebab dapat dari sumber lain-lain. Dulu tak tahu ada org nak guna kad raya kitorg ni.. so tak de la simpan betul2.. :P

Huhu.. boss siap cakap.. agaknyer kad raya ni lawa sgt tu sebab dipilih sampai tak pasan ada nama kitorg.. huhu..special... yela boss.. mmg lawa kad raya ni.. sangat hansem :P

haaa... ini posting kat blog boss utk raya tahun 2007.. :)










~mel
boss.. watlah tahun ni punyer..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan