Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 19 September 2009

Menu Raya..




Agak2nya esok raya ke? Kali ni pertama kali kami beraya tanpa ibu tercinta. Hanya kami adi-beradik. Perasaan aku? Entahlah.. tadi masa on the way dari Penang, setibanya aku dan boss di Jln Gombak, aku tetiba rasa sedih. Bila tengok kereta boss meluncur di hadapan kereta aku.. sayu hatiku tak terkira. Hati aku tersentuh.. tentu seronok dapat pulang kepangkuan ibu & ayah tercinta. Lepas tu terus sentimental.. singgah rumah boss pun aku cam sedih.. tp tahan2 gak takut berjurai kat situ..

Anyway.. tadi aku tolong masak rendang. Dulu masa mak ada pun mmg aku selalu didapur utk memasak.Cuma skrg ni kat rumah sendiri pun jarang2 masak. So kat atas tu antara menu2 raya kitorang.. anak2 yatim piatu.. huhu... :(


Aku sebenarnya rasa sedih sebab aku cam rasa raya ni orang-orang yang aku sayang tak ada di sisiku.. aku rasa sedih agt sedih sebenarnya.. tak pernah rasa begini.. hope this episode will end soon.. frankly speaking rasa tak ada semangat nak raya..


Anyway.. Selamat Hari Raya semua..Maaf Zahir Batin...



~mel
sentimental mode.. dunno until when..

3 ulasan:

  1. akak dah lalui semua itu... sampai la nie perasaan sedih tu tetap ader... walaupun dah berpuluh thn peristiwa tu berlaku...

    BalasPadam
  2. Selamat hari raya eidul fitri, maaf zahir batin.

    BalasPadam
  3. selamat hari raya mel. semoga ceria selalu.Maaf zahir batin tumpang baca blog mel.

    BalasPadam